Laptop szerviz


Laptopok és számítógépek teljeskörű szervizelése.

Ha számítógéped, laptopod használata közben valamilyen problémád akad, fordulj hozzánk bizalommal! Az általunk megjavított eszközökre garanciát vállalunk!

Kapcsolat felvétel

Sokan azt gondolják, hogy ha a számítástechnikai eszköz elromlik, akkor csak egy új termék vásárlása lehet a megoldás. Ez nem feltétlenül van így! Szerviz szolgáltatásunk körébe tartozik a laptopok, notebookok, netbookok és asztali számítógépek teljes körű szoftveres és hardveres javítása. 

A számítástechnikai eszközök operációs rendszere a mindennapos használat során telítődik és megsérülhet. Annak érdekében, hogy használat közben gyors maradjon, érdemes legalább évente felülvizsgálni, szükség esetén újratelepíteni. A számítógépek folyamatos karbantartásával megelőzhetők a komolyabb meghibásodások!

Nálunk a bevizsgálás és a diagnosztika ingyenes, csak sikeres javítás esetén kell fizetned!

A hozzánk behozott eszközt először átnézzük, megvizsgáljuk, hogy mi okozza a problémát, és hogyan lehet azt kijavítani. A tulajdonossal való egyeztetést (részletes hibaleírás és felmerülő költségek) követően megkezdjük a javítást. 

Igyekszünk megtalálni a hiba okát és a lehető legalacsonyabb költséggel kijavítani azt. Természetesen előfordulhat, hogy nem éri meg megjavítani az eszközt. Ilyenkor ajánlunk egy teljesen új vagy használt készüléket, melynek vételárából levonásra kerülhet a meghibásodott eszköz alkatrészeinek értéke.

Az elvégzendő munkafolyamatokat fix díjban számoljuk! Minden esetben az előre egyeztetett árat kell fizetned. Ha menet közben merülne fel újabb fizetnivaló, probléma, addig nem kezdünk bele, amíg a tulajdonossal meg nem beszélünk mindent. Tehát Te döntesz, hogy kéred-e a javítást.