Kapcsolat


Vállalkozásunk 2003-ban indult Békéscsabán, újabb fióktelepünket 2013-ban nyitottuk meg Szegeden.

Kapcsolat felvétel

Főként számítástechnikai eszközök kereskedésével és szervizelésével foglalkozunk. Emellett nyomtató szalonként is működünk, hiszen rendelkezésünkre áll minden szükséges eszköz, mellyel A3-as méretig bármilyen mennyiségű nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, laminálást teljesíteni tudunk rövid határidőn belül.
Üzletünk nagysága és megfelelő kialakítása lehetőséget biztosít egyszerre 10 fő részére is, hogy számítógépeinken, vagy saját eszközökön kipróbálják akár a legújabb számítógépes játékokat.
Szolgáltatásaink körét 2014 szeptemberében bővítettük! Vállaljuk régi video- és magnókazetták digitalizálását, korszerű eszközökre történő lementését.
Használt termékek bizományi értékesítésével is foglalkozunk, és lehetőséget adunk arra, hogy az otthonaikban porosodó, nem használt eszközök új gazdára találhassanak.
 
Célunk, hogy hosszú távon álljunk az Önök szolgálatában minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal! A számítástechnikai környezet állandóan és rohamosan változik. Mi igazodunk ehhez, folyamatos fejlődéssel és tanulással tartjuk a lépést.

Keressen minket bizalommal!

Elérhetőségeink:

  • 6721 Szeged, Zsótér u. 5.
  • 06-70/612-6805
  • info@multipc.hu
  • multiplayercenter@gmail.com
  • facebook.com/multiplayercenter